vHG5A4027_edited.jpg

Palásti Judit    

  coach, életmód tanácsadó, 

Saját életemre és gondolkodásomra nagy hatással volt a coaching filozófiájának és módszertanának megismerése.

Választ adott számtalan belülről jövő kérdésemre, másfajta gondolkodást, technikát adott az élethez szükséges sikeres alkalmazkodáshoz. 

 

Az egészségügyben eltöltött éveimben a beteg emberek ápolása, gondozása mellett megtanultam empátiával fordulni az emberek felé, segítséget nyújtani, elfogadni, tisztelni a másik embert. Azon voltam, hogy a betegségekkel járó fájdalmak csillapítása mellett lelkileg is segítsem a rászorulókat súlyos betegségük elviselésében.

 

Később, az üzleti életben, multinacionális és kisvállalati környezetben  marketing és értékesítési vezetőként dolgoztam. 

Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, a kommunikáció, stratégiai tervezés, a csapatépítés, vezetés, irányítás, és a munkatársak motiválása volt a feladatom. Természetesen, elkerülhetetlenül a konfliktus,- és a stressz kezelésében is szereztem tapasztalatokat.

 

A közigazgatásban,  projektvezetőként alkalmazkodnom kellett az állandó változásokhoz, és kihívásokhoz, illetve a folyamatos tanulás mellett fontos feladatom volt a projekt tagok  motiválása  a siker érdekében.

.

A vezetői feladatok  ellátásához a szakmai hátteret a vállalatgazdálkodás szakirányon szerzett oklevél, a trainingek, és továbbképzések, majd  az MBA diploma is támogatta.

 

Feleségként és anyaként is arra törekszem, hogy képes legyek az egyensúly fenntartására a családunk életében is.  Ez nem könnyű feladat!

 

 

 

Tudom, hogy az egészségügyben az üzleti és a magánéletben megszerzett élet tapasztalatommal,  szaktudásommal, illetve a coaching módszerek alkalmazásával  hozzájárulhatok sikerességéhez, személyes boldogságának megtalálásához,

egészségi állapota javulásához!